Kurser/workshops

Kurser 2021

Välkommen till keramikkurser i Visby.  Inställd pga Covid 19.

Covid 19 virus har ställt till det mycket för oss alla och mig inräknad, så därfor har jag inte haft kurser från vårterminen 2020  och tills vidare. Hoppas dock på det blir bra möjligheter framöver.


Jag är keramiker,  Har genom åren haft kurser på olika nivåer och teman genom åren som drejning, byggtekniker, kavla och tumma, skulptur och teckning. Jag har bl a jobbat på Gotlands Folkhögskola, Gotlands konstskola, Folkuniverisitet, ABF och i eget regi. Förra sommaren hade jag ett samarbete med Gammal Gårds i Rute.


Jag har F-skattseddel och registrerat för moms. Enskild firma.

Keramikkurs i sommar

8-11 juli i Visby


"Tumma

Kardemumma"


Tumma, bygga, dekor och svartgodsbränning

"Tumma Kardemumma" Keramik med svartgodsbränning.


Kursplats: Kopparsviks i Visby ovan för hamnen. En härlig plats att få skapa i.

Tid: d. 8-11  juli kl. 9 -15  Fika ingår (Langska huset Cafe) Lunch tar du med själv eller möjighet finns att köpa hos Langska Cafè.

Material:  lera (lera ingår i kursen). Verktyg finns på plats. Ha oämma kläder och  ta med handduk.

Kursavgift 2600 kr inkl moms ( exkl moms 2080 kr)

Anmälan Gärna 31 maj, men covid19 situatioen avgör. Anmäla er via mail, jag skickar faktura. Du har en plats när avgift är betalt. 


Info: Du formger i mindre format som figurer, smycken, små skålar och burkar. Du lär dig formteknik inom tummning, glättning, dekor och en del om svartgodsbränning. Vi bränner inte altt du gör, men du gör val av vad du vill bränna.

Gruppen är blandade åldersgrupper och bakgrund. Viktigt att du går in med öppet sinne. Välkommen.